Vita Mina

Ge√Įnspireerd door de kruidenwijsheid van mijn grootmoeder ontwaakt in mij op heel jonge leeftijd een¬†passie voor de geneeskracht van planten en kruiden.¬†

Als ik mama word komt gezonder en bewuster leven op de eerste plaats: ik wil mijn zoontje zo puur en zo gezond mogelijk opvoeden. Ik volg een opleiding tot herborist, schrijf het boek Kindje Gezond, geef voordrachten en richt mijn bedrijf Vita Mina op, met als doel mensen bewuster te maken van de geneeskracht van planten en kruiden. Enkele jaren later worden de eerste vijf Vita Mina producten ontwikkeld en gelanceerd. 

Vita Mina is een bedrijf in 100% natuurlijke, kwalitatief hoogstaande voedingssupplementen die bijdragen tot een mentaal, fysisch en emotioneel evenwicht.

Als ondernemer weet ik hoe belangrijk het is om fysiek en mentaal sterk te staan om elke dag uitdagingen en omstandigheden te overwinnen.

Hieronder staan drie topproducten die jou mentaal, fysisch en emotioneel, heel effectief en krachtig kunnen ondersteunen.

Meer info over Vita Mina

Plus Vitality: de juiste brandstof om elke dag optimaal te kunnen functioneren

Dit product is het beste van de Chinese, Inca en Ayurvedische kruidengeneeskunde verzameld in capsules.

De combinatie van deze adaptogene plantenextracten werken synergistisch en complementair op de soms extreme noden die gesteld worden op fysisch, mentaal en emotioneel vlak. Dit geldt zowel voor gezonde mensen ( topsporters, ondernemers, studenten, …) als voor zij die in langdurige stresstoestanden op mentaal, fysisch en emotioneel vlak verkeren.

Daarnaast reikt Plus Vitality een bijzonder sterke hand aan bij de verschillende behandelingen om tot een herstel van een normale en evenwichtige balans te komen en bij allerlei toestanden waarbij de oorzaak ligt aan te weinig energie.

Vitaliteit is een lading die meer dekt dan alleen maar lichamelijke energie. Vitaliteit gaat over levenskracht, zin om te leven, levenslust, inspiratie, levensvreugde, motivatie, werklust, levensgeluk, welbevinden, zuurstof,...

Vind hier Plus Vitality

Flacid Caps: genieten van lekker eten zonder last van maag en spijsvertering

Bij het ondernemen hoort uit eten gaan. Maagzuur en spijsverteringsaandoeningen kunnen een serieuze spelbreker zijn op die momenten. Ook stress kan ernstige gevolgen hebben voor je maag en je spijsvertering. 

Flacid Caps is dan wat jij nodig hebt.

Dit snelwerkend 100% natuurlijk product regulariseert je maagzuurproductie i.p.v. ze te neutraliseren of te stoppen. Flacid Caps zorgt ervoor dat je voedsel niet terugkeert en stimuleert je spijsvertering.

We hebben maagzuur nodig voor een goede spijsvertering. Het zorgt voor een optimale zuurtegraad om in de maag ons voedsel in kleinere deeltjes af te breken. De grootste verdienste van maagzuur is dat bacteriën die met het voedsel binnenkomen gedood worden. Flacid Caps heeft de unieke combinatie van de Westerse kruidenextracten van Johannesbroodpitmeelgompoeder, koriander, duizendblad, citroenmelisse met de Oosterse vruchtenextracten van de myrobalaan, haritaki en amla.

Vind hier Flacid Caps

Immuno-D: revolutionaire natuurlijke formule voor je immuniteit.

Wereldwijd zijn we allemaal veel bewuster geworden van de noodzaak van een goed functionerend afweersysteem en immuunsysteem om gezond te blijven en ziekte te voorkomen.

De 100% natuurlijke revolutionaire formule van IMMUNO-D komt aan deze behoefte tegemoet. Deze unieke samenstelling van totaalextracten van Echinacea purpurea en vier medicinale paddenstoelen helpt je immuniteit herstellen en terug in balans te brengen. Daarenboven versterkt ze het zelfregulerend vermogen van het lichaam. Dit wordt gerealiseerd door zowel in te werken op je aangeboren als verworven immuniteit, je lymfedrainage en in de lever haar desintoxicerend vermogen te stimuleren. Daarenboven brengt ze heel wat vitD, selenium en zink aan welke bijdragen tot een goede werking van je weerstand. Deze combinatie is van toepassing bij een verzwakte immuniteit, bij een auto-immuunziekte en als ondersteuning bij een kankerbehandeling.

Vind hier Immuno-D

 

"Take care of your body. It's the only place you have to live."

- Jim Rohn

               

 

MENU

Over Mij
Blog
Algemene voorwaarden
Privacy beleid
Cookie beleid

CONTACT

Driftweg 189 bus 0201
8450 Bredene
Belgi√ę

ONDERNEMEN VANUIT ZELFVERTROUWEN

Download mijn gratis e-book en leer hoe je direct met meer overtuiging en kracht kunt ondernemen.

Download e-book