Getuigenissen

Brecht Debruyne

Tine confronteerde me met mijn werkelijke demonen op mijn weg naar groei als mens en als leider. Als je open en eerlijk bent, kwetsbaar en vol verlangen om vooruit te komen, dan ben je op het juiste adres.

Nadien ben ik vooral dankbaar dat ik in de veilige 1 op 1 gesprekken tegen de muur kon knallen, recht kon staan en steeds de kracht kon voelen om werkelijk aan mezelf te gaan werken.

De handvaten die je krijgt in dit coaching traject zijn onbetaalbaar als mens.

Lead From Inside gaat over de ontdekkingstocht van wie je bent, waarom je bent en waar je naartoe wil, zowel privé als professioneel.

Bedankt 🙏🏼 

Brecht Debruyne, Managing Director Enervice BV 

Ik ga niet naar de gym om gewichten te liften. Het zijn de gewichten die mijn leven liften.

Ik ga niet naar Tine om begrepen te worden. Ik ga naar Tine om te begrijpen, om te leren, om te groeien en om van mijn leven een meesterstuk te maken.

Lead from Inside zijn slechts 3 woorden en om het met een bouwterm te zeggen: het is de nagel op de kop. Alle vragen en antwoorden heb ik vanbinnen gevonden. Je hebt me bewust gemaakt van mijn innerlijke kracht, mijn energie en waar ik die kan vinden. Je hebt mij het pad getoond dat leidt naar geluk, succes, liefde. Je hebt me geleerd dat mezelf graag zien een mooie eerste stap is op dit pad.

Dank je Tine om mij de juiste richting te tonen, van binnenuit.
It is an amazing thing, this life we lead.

Stefaan De Clercq, zaakvoerder Bona Fortuna BV

Brecht Debruyne
Sam Vanoutryve

Ik zat al enkele jaren vast in mijn eigen bedrijf. Ik had problemen met mezelf te zien als een ondernemer. Dit omdat mijn bedrijf van een eenmanszaak in een snel tempo tot een kleine KMO is gegroeid.

Vaak liep het fout en stapelden de frustraties zich op. Dit omdat ik niet wist waar het probleem zat. Ik deed tal van opleidingen en persoonlijke begeleidingen. Ik haalde overal wel iets uit dat ik kon gebruiken, maar telkens werd de nadruk gelegd op het bedrijf Vamadak en niet op Sam persoonlijk.

Door een gouden tip van Tom, een collega dakwerker, kwam ik bij Tine terecht. Vanaf de eerste minuut tijdens het eerste gesprek haalde ze punten aan waarmee ik al jaren worstelde. Dit triggerde mij om snel aan de slag te gaan met de coaching .

De aanpak van Tine is direct en recht voor de raap. Er werd eindelijk eens aan Sam de ondernemer gewerkt en niet aan Vamadak het bedrijf . Er ging een nieuwe rustiger – zelfzekerder – communicatief sterkere wereld voor me open. Hiervoor ben ik Tom en Tine dankbaar.

Sam Vanoutryve, zaakvoerder Vamadak nv.

Ik heb de kans genomen om met Tine samen te werken om een betere versie van mezelf te worden. Het niveau van professionaliteit en inzet dat ze hierbij neerzette voor het leveren van een diepe, blijvende verandering én groei is indrukwekkend. 

Uit onze eerste ontmoeting al kon ik opmaken dat Tine echt gepassioneerd is over wat ze doet. 

Tine leest snel de behoefte van haar 'coachees' en werkt met verbinding aan het doorbreken van patronen die jou en je onderneming niet langer dienen.  
Haar toewijding, aanpak en visie op een rijkelijk leven onderscheidt haar van de rest.  
Ik waardeer haar diep als coach en als persoon. 

Een traject bij Lead from Inside zou ik ten zeerste aanraden aan iedereen die wil inzetten op succesvol leiderschap en een vervullend leven.

~ Annelies Decaluwé, medezaakvoerder Caramida Construct BV

Inge Bogaert
Inge Bogaert

Vorig jaar heb ik Tine ontmoet en de kans genomen om een persoonlijk traject op te starten.
Ik wist niet echt wat ik ervan moest verwachten maar had wel een goeie indruk bij Tine als persoon.
Het voordeel was dat ik kon bepalen in welk volume en welke frequentie we tijd investeerden.

Het traject is letterlijk levens veranderend geweest voor mij!

Tine staat enorm puur in haar rol. Ze slaagde erin om op een zeer efficiënte manier naar de kern te komen en zaken bloot te leggen waar ik zelf niet bewust van was. Het waren af en toe zeer confronterende sessies maar achteraf blijken die ongelooflijk waardevol.

Tine is een sterke en zeer ervaren spiegel in het pad naar meer zelfkennis. Samen met haar slaagde ik er in om effectief veranderingen te implementeren in mijn leven, zowel in dagelijkse gewoontes als in gedrag.

Het resultaat is dat ik anders omga met alles die rondom mij gebeurt en een algemeen gevoel van meer rust, meer zelfvertrouwen en meer geluk ervaar.

Dank je wel voor de fijne samenwerking en waardevolle sparring! Tine als coach is zeker een aanrader in ieders groeitraject!


~ Matthias Labeeuw, Commercieel Directeur Ostyn nv

Als ondernemer van 59, weldra 60, heb ik al vele jaren hoofd en handen vol. Hoe ouder ik werd hoe meer ik mij opzij aan het zetten was en voorrang gaf aan al de rest. Het werd saai, doordeweeks en allemaal zo normaal. Het maakte mij bovenal ongelukkig en eenzaam.
Op een of andere manier werd ik futloos en miste ik de energie en motivatie die ik zo hard had. Het werd tijd voor wat steun rond diepe levensvragen om de moed, het plezier en het zich gelukkig voelen terug te vinden.

Als ondernemers zijn we durvers, denkers, doeners en doorzetters en altijd sociaal geëngageerd.

De huidige tijdsgeest is echter niet dezelfde meer. Die dankbaarheid die we zo goed hebben gekend en ons deugd deed is er niet zo meer.
Mensen zijn niet dezelfde meer.
Verwachtingen zijn niet dezelfde meer.

Ik begreep het niet meer of wilde het op de duur niet meer begrijpen.

Het was tijd voor een ‘chat’, voor wat steun en raad, wat ik kreeg van Tine.

‘Leadfrominside’ hielp mij zaken terug begrijpen en gaf me moed om de draad weer op te nemen en door te gaan door terug in mezelf te geloven en vooral om te doen wat ik uit mezelf echt wil doen en door mensen te behandelen zoals ik zelf behandeld zou willen worden.

Many thanks!

~ Jan Romel, Bestuurder en zaakvoerder, Urbes, Romel Bouwbedrijf NV

Jan Romel
Kathy Verhelst

Alles gebeurt met een reden…
En zo ook kruiste Tine geheel onverwacht mijn pad…

Ik startte een 1-op-1 coaching traject. Met een atypische en zeer inspirerende aanpak, kreeg ik meer en andere inzichten in mezelf en in anderen.

Tine stelde heel gerichte en correcte vragen, ze draaide niet rond de pot en benoemde wat er te benoemen viel. En zo stond ik stil bij zaken waar ik uit eigen beweging niet zou bij stil staan.

Tine bruist van energie, dynamiek en positieve vibes en geeft dit ook door.
Hierdoor krijg je zelf zoveel nieuwe energie, meer rust, groter zelfvertrouwen en worden zoveel dingen naar boven gehaald om verder te kunnen groeien.

We zijn immers op deze wereld om te leren, tenminste als je hier voor open staat. Ik sta hier voor open én kreeg ook nog eens dat extra duwtje van mijn coach. Een duwtje dat nodig was om naar een next level te kunnen gaan!

Tine bedankt, super content en dankbaar dat je op m'n pad kwam. Kathy 2.0 is born!!!

Kathy Verhelst, verantwoordelijke Shared Services in DEMA-shop Roeselare

Ik las online een getuigenis over de 1-op-1 coaching met Tine en mailde nog dezelfde dag naar haar.

Na enkele weken coaching is de échte ondernemer in mij wakker geschud. Ik ben zelf zekerder en meer in balans. Ik durf nu te ondernemen vanuit wie ik écht ben en bekijk uitdagingen op een positieve manier. Mijn altijd aanwezige twijfel wordt met de dag kleiner.

De technieken, de handvaten en de feedback dat ik tijdens de coaching heb meegekregen geven mij vooral meer zelfvertrouwen, innerlijke rust en een positiever zelfbeeld.

Ik neem sneller beslissingen en heb betere resultaten doordat ik oplossingsgericht heb leren denken en doen.

Wat ik heel belangrijk vond tijdens de coaching is dat ik in alle vertrouwen mijn verhaal kon delen. Tine is heel direct en is geen meeprater. Ze zag heel snel waar mijn knoop zat en begeleidde me van daaruit naar een gelukkiger en een zelf zekerder ik.

Dankjewel Tine!

~ Olivier Chielens, zaakvoerder Schoonmaakbedrijf Olivier Chielens BV

Olivier Chielens,
Dirk van Ostayen

 Tine is één van de meest positieve mensen dat ik ken. Zij blijft doorzetten tot ze haar doel bereikt, ondanks tegenslagen. Deze positieve mindset kan ze heel goed overbrengen op andere mensen, op een efficiënte en aanstekelijke manier. Tine gaat door tot in de kern en zorgde voor de persoonlijke en professionele inzichten, die mij enorm geholpen hebben om beter om te gaan met negatieve situaties. Daardoor sta ik nu veel sterker in het leven. Bedankt Tine!

~ Dirk Van Ostayen, bestuurder ImmoFluisteraar BV

Tine is voor mij een bijzonder empathische en begripvolle vrouw met een sterk aanvoelen naar de woorden die ik zelf niet uitgesproken heb op ‘onbewust’ niveau. Ze haalde bij mij naar boven wat nodig was om verdere stappen te kunnen zetten en breder te kunnen denken dan mijn toenmalig gedachtenpatroon, en dit op een integere manier. Ik geniet telkens weer van onze gesprekken. Thx Tine!

~ An Van Oppens, zaakvoerder Beter & Best BV

An Van Oppens
Xavier Goethals

Tine bezit de sterkte om snel en gericht vast te stellen waarop iemand is vastgelopen. Haar scherpe kijk en hartelijke, oprechte aanpak tijdens de coaching hebben een positieve impact gehad op mijn persoonlijk leven en mijn leven als ondernemer.

Dankjewel Tine!

~ Xavier Goethals, zaakvoerder Topglass NV

De gesprekken met Tine waren de momenten waarop alles positief veranderde voor mij en in het bijzonder voor mijn omgeving. Tine is een enorme meerwaarde als je op zoek bent naar meer zelfvertrouwen en veerkracht in jezelf en in je onderneming.

~ Gerdy Verstraete, zaakvoerder Tuinen Verstraete

Gerdy Verstraete
Heidi Pattyn

Net voor de zomer kwam ik met Tine in contact op aanraden van een klant.

Door het vele werk in de zaak, gepaard gaande met de nodige stress, was ik mezelf volledig verloren. Iedere dag opnieuw holde ik om voor iedereen te springen.
Eventjes wat me-time, gewoon genieten van kleine dingen,… het was op dat moment zo naar de achtergrond verdrongen.

Tijdens het de coaching leerde ik om “nee” zeggen en gaf Tine me duidelijke inzichten in wie ik op dat ogenblik was. Soms op een hele kordate manier. En hiervoor ben ik heel dankbaar.

Tine’s lach, haar positieve energie en haar tips zorgden voor een ommekeer!

Het leven is er, met zijn ups en downs, maar door iedere dag opnieuw te blijven werken aan mezelf en in nood te kunnen terugvallen op een goed gesprek met Tine, ben ik uit mijn negatieve cocon gekropen en zie ik de zon stralen, zelfs op een regendag! 

Dankjewel, Tine!

Heidi Pattyn, medezaakvoerder Yprauto BV

Wat de kracht is van een stevige mentale boost, wordt te vaak onderschat. Tine is iemand die - met haar groot enthousiasme en inzichten - in staat is om nieuwe wegen voor jou te ontdekken die je niet voor mogelijk hield. Mijn ogen werden geopend. Door haar ruggesteun, ben ik geholpen om mijn leven een nieuwe professionele wending te geven en mijn potentieel optimaal (en rendabeler) in te zetten. De coaching was voor mij een succes en kan ik zeker aanraden. 

~ Ignace Krekels, Bedrijfsleider, Raevenberg BV. 

 Ignace Krekels
Tom Bogaert

Ik had een eerste kennismakingsgesprek met Tine. Na lichte aarzeling en twijfel trok Tine me vol overtuiging over de streep en kwam er een tweede gesprek, die nadien gezien, zowel mijn professioneel alsook mijn privéleven volledig heeft getransformeerd naar ongekende hoogtes en successen.

Al snel ontdekte ik de vernietigende kracht van de belemmerende overtuigingen die ik elke dag leefde en die het succes en de groei van mezelf en van mijn bedrijf ondermijnden. Als er één iemand is, in deze wereld, die er kan voor zorgen dat deze limiterende gedachten 1 voor 1 uitgeschakeld worden, wel dan is het Tine Devliegher.

 ~ Tom Bogaert, Zaakvoerder Epdm-Solutions BV en Novulo BV

Nadat eerst het hele team Vandycke werd gecoacht, volgde ik met Tine een 1-op-1 coaching traject voor leidinggevenden. Het werd een ongelooflijke ervaring. Ik kwam al snel tot de ontdekking dat als je zelf niet goed in je vel zit, de rest ook niet voor de 100% zal gaan. Dus leerde Tine me om eerst aan mezelf te werken en daarna pas me te focussen op de werkvloer.

Tine draait niet rond de pot en praat niet naar je mond. Ze stelt de juiste en gerichte vragen om je zo te kunnen helpen. Ze is een ongelooflijke sterke vrouw die bij mij een grote indruk heeft nagelaten. Ze heeft me een enorme boost gegeven. Ik ben vele zaken anders gaan bekijken op een positieve manier. Ik sta veel sterker en zelfzekerder in de zaak. Het is een echte aanrader om bij haar in coaching te gaan.

Echt waar. Het is zeker de moeite waard. Je komt hier zoveel sterker uit. Top gewoon! Een welgemeende dank u.

~ Celine Vanmalderen, winkelverantwoordelijke Vandycke, Knokke

Celine Vanmalderen
Gilles Vandendriessche

Tine is degene die het mogelijk gemaakt heeft om de brug te maken tussen mijn verleden en mijn nieuw leven. Alles valt op zijn plaats. Tine zag heel snel waar de blokkade bij mij zat. En dat deelde ze met me in een heel begrijpbare taal zodat ik duidelijk inzicht kreeg.

Op een zacht confronterende manier werd ik buiten mijn comfortzone gebracht. Ik leerde verantwoordelijkheid te nemen voor mijn eigen leven. Ik leerde anders te ademen en ben beginnen mediteren. Dit was voor mij levens transformerend: ik slaap beter en ik kom ’s nachts niet meer wakker. Mijn angstaanvallen, die ik door stress had, zijn sindsdien verdwenen. Ik heb leren grenzen zetten. Ik communiceer beter met mijn omgeving. Ik voel me rustiger en heb meer zelfvertrouwen. Ik heb sindsdien belangrijke beslissingen kunnen nemen voor mijn verdere toekomst.

Ik sta gelukkiger in het leven. Mensen komen weer naar mij toe. Ik heb een agenda erbij om mijn afspraken te kunnen bijhouden :)

Van harte dankjewel Tine!

Gilles Vandendriessche, zaakvoerder VDD Interieur

Tine, langs deze weg wil ik jou bedanken. Vooreerst voor je onvoorwaardelijk geloof in mij en mijn mogelijkheden. Ook na het coaching traject. En dat doet enorm deugd.

Ik wil je ook bedanken voor de inzichten over hoe onze hersenen en ons “zijn” eigenlijk werken. Ook hoe je beiden actief kan transformeren door aangeleerde technieken. Dit is echt life changing!

In tegenstelling tot andere coaching programma’s ging dit over mezelf en hoe ik door mezelf te verbeteren en te versterken geluk, liefde en kracht vind in een gelukkiger leven.

Ik leef bewuster en dat is al een houvast op zich.

Dankjewel Tine voor de grote stappen die ik nu zet, door de door jou aangeleerde denk, -doe, - en leefpatronen toe te passen. Plots komt geluk en suc6 weer meer op mijn pad.

Dank u Tine!

Lodewijk David, zaakvoerder Surfburger

Lodewijk David
Shari Plog

Tijdens een groepscoaching die door het bedrijf Vandycke werd georganiseerd, werd ik geconfronteerd met veel ongeloof en weerstand. Tijdens een 1-op-1 coaching heeft Tine mij bewust gemaakt over hoe bepaalde gedachten en gedragingen tot stand zijn gekomen en in mijn onderbewustzijn zijn opgeslagen.

Doordat Tine zelf heel daadkrachtig is en totaal niet bang is van een beetje weerstand heeft ze mij, met haar inzichten en methodes voor haar gewonnen. Zelfs in die mate dat ik het jammer vond dat ons traject tot een einde was gekomen.

Onze gesprekken hebben enorm waardevolle inzichten over mezelf geboden. Alsook duidelijke tools wat betreft gesprekstechnieken en stressmanagement. Mede doordat ze echt enkel en alleen aandacht had voor mijn wensen en noden, en me duidelijk maakte dat er niet één enkele ‘tool’ / methode bestaat en dat ze samen met mij zocht naar wat bij mij persoonlijk paste.

Ik ben blij dat ik de de confrontatie met mezelf ben aangegaan. De kwaliteit van zowel mijn privé leven als de kwaliteit op de werkvloer is zoveel beter.

~ Shari Plog, winkelverantwoordelijke Vandycke, Heist

De 1-op-1 coaching heeft ervoor gezorgd dat de vele levens-puzzelstukjes uiteindelijk stuk voor stuk op hun plaats zijn gevallen. Ik heb vandaag een overzicht van mijn totaal levensbeeld. Ik heb een duidelijke en heldere visie en weet welk pad ik wil en kan bewandelen. Ik werk sindsdien ook efficiënter en doelgerichter.

Ik heb mensen losgelaten en er zijn nieuwe mensen in mijn leven gekomen. Het heeft tijd, inspanning, zweet en tranen gekost om mijn hardnekkige, onbewuste gewoontepatronen te doorbreken. De coaching was bij momenten confronterend. Dankzij mijn vertrouwen in mijn coach Tine heb ik doorgezet en ben ik dichter bij mijn echte ik gekomen! Het was meer dan de moeite waard.
Dankjewel Tine!

Inge Bogaert, zaakvoerder Interieur Bogaert BV

Inge Bogaert
MENU

Over Mij
Blog
Algemene voorwaarden
Privacy beleid
Cookie beleid

CONTACT

Kwaplasstraat 71
8820 Torhout
België

ONDERNEMEN VANUIT ZELFVERTROUWEN

Download mijn gratis e-book en leer hoe je direct met meer overtuiging en kracht kunt ondernemen.

Download e-book