De LEAD-methode

Ik ontwikkelde een unieke methodologie vanuit een holistische visie op verschillende bewustzijnsniveaus: de LEAD-methode.

Bewustzijn is nodig om te groeien. Zonder bewustzijn blijf je hangen in oude pijnen, vastgeroeste patronen en overlevingsmechanismen die in je onderbewuste opgeslagen zitten en die stammen uit je kindertijd. Als volwassene kan dit in de weg staan om vanuit je volledig potentieel te leven.

Kwantumfysica en neurowetenschappen tonen al jaren aan dat we in staat zijn om onszelf van binnenuit te veranderen, met andere woorden om onszelf te herprogrammeren. 

De LEAD-methode is een soort stappenplan die je leert om werkelijke verandering te brengen in je leven.

Het doel hierbij is:

  1. Bewust te worden en te begrijpen van de werking van het bewuste en onderbewuste, het krijgen van inzicht in de onderliggende mechanismen van je gedrag.
  2. Bewust te worden van belemmerende overtuigingen, onderliggende angsten, eigen gedragingen en overlevingspatronen.
  3. Reflectie op succesvolle ervaringen en op kernkwaliteiten.
  4. Doorbreken van gewoontepatronen, overtuigingen en perceptie.
  5. Herkaderen van situaties.
  6. Ontdekken hoe je jezelf kan herprogrammeren door het ontwikkelen en implementeren van de nodige mindset, nieuwe vaardigheden en nieuwe hulpbronnen.
  7. Benutten van kernpotentieel en eigen innerlijke kracht leren optimaal inzetten om je richting, je doelen en je verlangens te kunnen realiseren op basis van vertrouwen.
  8. Vitaliteit, zin om te leven en het zelfregenererend vermogen activeren en terug leiding nemen over je leven.
Ontdek hoe ik jou kan helpen opnieuw leiding te nemen over jouw leven

4 niveaus van transformatie

Je bent een Multi-dimensioneel wezen. Je hebt niet enkel emoties, je hebt niet enkel gedachten, je hebt niet en een lichaam.

Je bent meer dan je persoonlijkheid. Je bent meer dan je ervaringen met gevoelens, gedachten en gedragingen. 

We zijn een onderdeel van een groter geheel. Dat grotere geheel krijgt verschillende benamingen: hogere zelf, bron, God, ziel, universum,...

Om te kunnen transformeren naar wie je echt bent, is het belangrijk de mens te bekijken op een holistische manier op vier bewustzijnsniveaus, namelijk op mentaal, emotioneel, fysisch én kwantum niveau.

Daarom pas ik in mijn coaching een holistische benadering van helen en transformeren toe. Een holistische visie gaat uit van het principe dat alles met elkaar verbonden is en elkaar beïnvloedt. Alles binnen en buiten jezelf is energie en energie verbindt.

Stap voor stap word je bewust van je gedachten, gevoelens en gedragingen en ontwikkel je een dieper weten van wie je werkelijk bent, wat je drijft en wat je echt belangrijk vindt in je leven. Zo kom je terug bij je unieke zelf en ontgrendel je jouw innerlijke krachtbron, van waaruit je het leven kan leiden waarvoor jij kiest. 

Ontdek wat de LEAD-methode voor jou kan betekenen.

 Door de inzichten en de kennis die ik heb verworven doorheen het 1-op-1 Coaching traject ben ik volledig in mijn leiderschap gaan staan, waardoor mijn volledig team elke dag opnieuw voor het bedrijf door het vuur wilt gaan. Daarnaast ben ik als persoon veel meer in harmonie met mezelf, mijn gezin en mijn omgeving en draag ik het verleden niet langer met me mee. Ik kan weer genieten en heb vertrouwen.

~ Tom Bogaert, Zaakvoerder Epdm-Solutions BV en Novulo BV

Heb je een vraag?

Neem gerust contact op.

Contact
MENU

Over Mij
Blog
Algemene voorwaarden
Privacy beleid
Cookie beleid

CONTACT

Driftweg 189 bus 0201
8450 Bredene
België

ONDERNEMEN VANUIT ZELFVERTROUWEN

Download mijn gratis e-book en leer hoe je direct met meer overtuiging en kracht kunt ondernemen.

Download E-book