Hoe maak je je creatief potentieel vrij?

bewustzijn potentieel

Het geheim ligt in het opnieuw verbinden met onze onbenutte creativiteit en ons creatief potentieel vrijmaken.

Creativiteit is niet enkel het bezit van schrijvers en artiesten. De hoogste vorm van creativiteit is een creatief leven dat elke dag frisheid en vernieuwing brengt.

Elk mens heeft een ongelimiteerd en puur potentieel in zich. Dat is de kern van onze aard. Onze ware kern is onbevreesd, vrij, ongevoelig voor kritiek en voor geen enkele uitdaging bang. Als we onze pure potentie ontdekken en weten wie we eigenlijk zijn, dan kunnen we elke droom verwezenlijken.

Puur bewustzijn is pure potentialiteit, het veld van alle mogelijkheden en oneindige creativiteit. Het is oneindig, onbegrensd en pure vreugde. In de kwantumfysica noemt men dit het “zero point field energy” of het veld.

Alle cellen in je lichaam weten dat! Dit uit zich in het zelf genezend vermogen van ons lichaam dat een complex systeem is welke altijd streeft naar een bepaalde balans. Het lichaam past zich aan de temperatuur van de omgeving, het stressniveau gaat omhoog en omlaag, virussen worden aangevallen en vernietigd, gifstoffen, schadelijke organismen en ongezonde voeding worden geëlimineerd, …

Je lichaam is op elk moment anders en ontwikkelt steeds nieuwe reacties, ontelbare keren per dag op de veranderingen die continu plaatsvinden.

Jij hebt de vrije keuze om, net zoals je lichaam, ook zo creatief te zijn en op elk moment van het leven te reageren en exact te zijn zoals jij dat wilt.

 

Om een creatieve manier van leven te beginnen, zijn enkele basispunten belangrijk:

  1. Vergelijk vandaag niet met gisteren.

Bekijk elke dag als een nieuwe dag, een nieuwe wereld. Het is ook écht een nieuwe wereld, alleen ons “vastzitten” maakt het oud.

  1. Reageer niet op automatische piloot op oude gedachten en gewoonten.

Indien je bewust wordt dat het steeds dezelfde gedachten zijn die door je hoofd gaan of dezelfde woorden die uit je mond komen, neem dan even een pauze en zeg tegen jezelf: “Ik ben die persoon niet meer”.

  1. Overwin de onrust van je innerlijke criticus of je innerlijke kritische stem. Dat zijn de gedachten in je hoofd, de interne innerlijke dialogen die je met jezelf voert.

Ik heb over de innerlijke kritische stem uitgebreid geschreven in mijn e-book “Ondernemen vanuit Zelfvertrouwen” die je hieronder gratis kunt downloaden.

Go for it!

 

Als Life & Mindset Coach begeleid ik jou naar een positieve en duurzame transformatie. Belemmeringen ombuigen naar kracht is mijn passie en mijn expertise.

Via de Lead-methode word je bewust van je onbewust potentieel, ontdek je je innerlijke kracht en ontwikkel je jouw volledig potentieel. 

Heb je een vraag? Stel hem hier.
MENU

Over Mij
Blog
Algemene voorwaarden
Privacy beleid
Cookie beleid

CONTACT

Driftweg 189 bus 0201
8450 Bredene
Belgi├ź

ONDERNEMEN VANUIT ZELFVERTROUWEN

Download mijn gratis e-book en leer hoe je direct met meer overtuiging en kracht kunt ondernemen.

Download e-book